Kako do zajamčene cene električne energije? | E3

Kako do zajamčene cene električne energije?

04. 03. 2022

Kako do zajamčene cene električne energije?

Naj vam razkrijemo, kako enostavno do zajamčene cene električne energije v sklopu posebne ponudbe E3 Ekstra, ki navdušuje že od oktobra 2021. E3 Ekstra je posebna ponudba, ki je sestavljena iz naprave in paketa električne energije – napravo boste plačali v 24 obrokih, hkrati pa boste za ves čas odplačevanja naprave imeli zajamčeno ceno električne energije. 
Mesečni obroki so enostavno dodani na vaš račun za električno energijo, nakup pa opravite v E3 Trgovini podjetja E 3, ki mu zaupa že več kot 115.000 slovenskih gospodinjstev in je eden ključnih dobaviteljev električne energije na slovenskem trgu.

"Že šesto leto sem njihova odjemalka. Zaposleni so izredno prijazni, ustrežljivi in ažurni. Z veseljem bom z njimi sodelovala še naprej." Barbara H.

1. korak: izberite svojo najljubšo napravo na 24 obrokov

V E3 Trgovini enostavno izberete želeno napravo iz ponudbe E3 Ekstra, ki se skoraj vsak mesec osveži. Aktualno ponudbo sestavljajo različne naprave iz E3 Trgovine. Ponudba velja tako za nove kot tudi obstoječe E3 Odjemalce. 
Izdelek plačate v 24 obrokih brez obresti. Prvi obrok je treba plačati po predračunu, preostali mesečni obroki pa bodo enostavno dodani na račun za električno energijo, ki ga poravnate z direktno bremenitvijo (trajnikom). 

2. korak: preverite paket električne energije 

Ljudje živimo različno in imamo različne navade. Tem značilnostim se smiselno prilagaja ponudba E3 paketov električne energije za gospodinjstva. Naprave so na voljo z vnaprej določenim paketom elektrike:

  • E3 Zeleni, ki vključuje energijo iz obnovljivih virov energije, ali
  • E3 Udobni, ki vam z univerzalno ceno energije omogoča brezskrbno preživljanje prostega časa z družino, saj naprave vklapljate takrat, ko jih potrebujete ali
  • E3 Preprosti, ki vključuje energijo na način, ki ste ga vajeni.

V ponudbi pa je lahko posamezna naprava na voljo v paketu z različnimi paketi električne energije.
Mesečni znesek za elektriko bo izračunan na osnovi vaše porabe po cenah in prodajnih pogojih posameznega paketa. Nakup omogoča zajamčeno ceno električne energije za čas vezave, torej za celotno obdobje odplačevanja naprave.

3. korak: oddajte naročilo v spletni E3 Trgovini

Ko izberete napravo s paketom elektrike iz ponudbe E3 Ekstra, dodajte svojo izbiro v košarico. Prikaže se vam celoten znesek naprave. Brez skrbi: ta se razdeli na obroke v naslednjih korakih naročila. Kliknite gumb "Na blagajno", nato se prijavite ali registrirajte v MOJ E3. Izpolnite naročilnico s svojimi podatki in podatki merilnega mesta, izberite naslov za dostavo in preglejte prikaz plačila na obroke ter oddajte naročilo.
Po obdelavi vašega naročila boste na elektronski naslov prejeli vse dokumente za dokončanje nakupa. Naročilo dokončno potrdite s podpisom pogodbe oziroma s plačilom predračuna. 

4. korak: prevzem izbrane naprave 

Po potrditvi naročila v E3 Trgovini se sproži proces dostave naprave. Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na naslov, ki ste ga navedli v naročilnici. Uporabniški račun MOJ E3 vam omogoča enostavno urejanje naslova za dostavo in pregled nad naročilom. Ekstra priročno!

Ste pripravljeni? Izberite E3 Ekstra! 
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.