Ideje za druženje z domačimi | E3

Ideje za druženje z domačimi

05. 12. 2023

Ideje za druženje z domačimi

December kar kliče po skupnem preživljanju časa, ki je zagotovo najboljša naložba v družino. Predlagamo, da si naredite družinski koledar skupnih aktivnosti. List papirja in svinčnik v roke ter začrtajte aktivnosti! Premislite, kaj vse si želite početi, a do zdaj ni bilo priložnosti ali časa.

Okrasite dom in ustvarite praznično vzdušje

Veseli december otvorite s postavljanjem smrečice. Umetna, lesena, naravna, izberite sami. Lahko pa jo ustvarite tudi drugače: družinske fotografije nalepite na steno v obliki smreke oz. trikotnika in okoli napletite praznične lučke ter okraske. Za izdelovanje venčka, ki bo krasil vhodna vrata, se prej odpravite v gozd. Suhe veje združite v krog, dodajte smrekove vejice in storže ter povežite s pentljo. Narava in praznični čas povezujeta! Namig: čudoviti doma narejeni okraski so kolobarji posušene pomaranče. Posamezen kolobar nataknite na naraven trak in obesite na želeno mesto. 

Uvedite rutino in odložite telefon

Skorajda ne poznamo več preživljanja prostega časa brez tehnologije. Nič narobe, svet se spreminja in #brezelektrike se ustavi. Kljub temu uvedite skupna druženja brez telefona. Kaj pravite, je četrtek novi družinski dan brez telefona? Ne spreglejte, E 3 ima zanimiv dnevni izziv za vse. 

E3 Izziv: Moj dan brez telefona

Ideje za prijetne večere brez tehnologije so: 

  • Skupaj specite pecivo: mafine spremenite v cupcakes.
  • Obudite sestavljanje puzel: obrišite prah iz škatel, pripravite skodelico čaja in na sredino kuhinjske mize razporedite koščke sestavljanke. 
  • Preberite knjigo ob skodelici vroče čokolade: kdaj ste nazadnje brali tiskano knjigo in se sladkali z vsebino v najljubši skodelici? Poskusite! 
  • Skupaj izdelujte praznične pozornosti za bližnje. 

Darilo, ujeto v kozarec 

V trendu so doma narejena darila. Izberete dišeč zimski recept za kolač, mafin ali piškote in v čist velik kozarec po plasteh naložite suhe sestavine recepta. Tesno zaprite s pokrovom in na trak obesite kartonček z receptom za peko. Čista sreča! Ne pozabite dopisati, kaj suhi mešanici dodate v lonec naknadno (npr. jajca, olje, mleko) in obdarjencu zaželite srečno v novem letu. Pri nalaganju plasti pazite, da so mlete sestavine (npr. moka) na dnu, bolj grobe (npr. orehi ali čokoladne kapljice) pa na vrhu. 

Čudovit december vam želi E3 Ekipa!
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.