Spremenjen urnik informacijskih pisarn | E3

Spremenjen urnik informacijskih pisarn

20. 04. 2017

Vse odjemalce obveščamo, da se spreminja delovni čas informacijskih pisarn, ki bodo po novem odprte od ponedeljka do petka od 8.00 do 14.00.

Informacijska pisarna v Novi Gorici bo poslovala po novem urniku, v novih prostorih, na Erjavčevi ulici 24, od 24. aprila 2017.

Informacijske pisarne na preostalih treh lokacijah (Koper, Sežana in Tolmin) pa bodo odprte za vas po novem urniku od 3. maja 2017.

Prijazno vabljeni.

V času prvomajskih praznikov, 28. aprila 2017 bodo informacijske pisarne ZAPRTE.

Za nujne informacije pokličite v kontaktni center 080 34 45, kjer vam bodo svetovalci na voljo od 08.00 do 17.00.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.