Obvestilo o zaprtju informacijske pisarne v Tolminu | E3

Obvestilo o zaprtju informacijske pisarne v Tolminu

29. 07. 2020

Cenjene stranke obveščamo, da bo informacijska pisarna v Tolminu od ponedeljka, 3. avgusta 2020 do nadaljnjega ZAPRTA.

Za vas smo dosegljivi:

  • v kontaktnem centru na številki 080 34 45, kjer so vam svetovalci na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00;
  • po elektronski pošti na naslovu info@e3.si;
  • z naslovljeno pošto na: E 3, d.o.o., Erjavčeva ulica 24, 5000 Nova Gorica.

Vabimo vas tudi, da se registrirate v spletni portal MOJ E3, ki vam omogoča enostaven pregled in upravljanje svojega pogodbenega razmerja, torej informacije o izbranem paketu in vse druge koristne in aktualne informacije, ki so vam v pomoč pri upravljanju in nadzoru vaše porabe električne energije.

Hvala za razumevanje.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.