Prenesi revijo E3 SVET | E3

Nova revija E3 SVET Koristni nasveti in zabavne vsebine

Odkrijte prvo številko nove revije! Naslovnico ste pomagali izglasovati prijatelji na E3 družbenih omrežjih, hvala za odziv! S prenosom brezplačne spletne revije sodelujete tudi v nagradni igri: osvojite večerjo pri chefu Ivu Tomšiču, ki ustvarja v koprskem Kulinaričnem študiu. Teme, ki smo jih pripravili za vas:

  • Pametno v kuhinji in veliko enostavnih receptov.
  • Ideje za druženje z domačimi.
  • 23 zanimivosti o Nordijskih državah.  
  • Pogovor z nogometašem ND Gorica Etienom Velikonjo.

* Nagradna igra je zaključena.*

Želim brezplačno revijo E3 SVET in sodelujem v nagradni igri.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, Nova Gorica (kontakt DPO: dpo(at)e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Želim priročnik se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.