Nagrajenec nagradne igre Kulinarično doživetje | E3

Nagrajenec nagradne igre Kulinarično doživetje

16. 01. 2023

Nagrajenec nagradne igre Kulinarično doživetje

Dne 16. januarja 2023 smo izvedli žrebanje v okviru praznične nagradne igre Kulinarično doživetje, ki je potekala ob s prenosu praznične revije E3 SVET, in sicer od 14. decembra 2022 do 15. januarja 2023 na spletni strani E 3.

Izžreban je bil gospod Marjan Sirotkovič, ki prejme bon za kulinarično doživetje v Kulinaričnem študiu v Kopru pri chefu Ivu Tomšiču. Nagrajenca kontaktiramo preko oddanega elektronskega naslova. 

Čestitke nagrajencu!

** Prvi izžrebani nagrajenec ni pravočasno poslal zahtevanih podatkov za prevzem nagrade, zato je bil žreb dne 16.2.2023 ponovoljen. Nagrada pripada Romani Vusic. **

 

Vabljeni, da si še enkrat prelistate brezplačno revijo, ki nam je polepšala praznične dni: 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.