Imamo ga. Kolesarski priročnik je tu! | E3

Imamo ga. Kolesarski priročnik je tu!

26. 08. 2021

Imamo ga. Kolesarski priročnik je tu!

Veliko idej za kolesarje 

Izbira kolesarske trase lahko ob rednem kolesarjenju hitro postane rahla zagata. Pedaliranje po vedno isti poti lahko kmalu postane dolgočasno in monotono, poleg tega pa nam kolo omogoča razmeroma visoko stopnjo mobilnosti, ki jo je enostavno treba izkoristiti in se podati na skrbno načrtovan izlet.

Zato smo skupaj z E 3-jevimi prijatelji na družbenih omrežjih pripravili veliko predlogov za kolesarske ture po vsej Sloveniji in jih združili v kolesarskem priročniku. V njem najdete najdete izlete za najbolj vztrajne kolesarje, popoldanske trening trase, pa tudi veliko idej za družinske izlete. 

  • Več kot 40 izletov za rekreativne kolesarje.
  • Brezplačen in neomejen dostop do priročnika.
  • Prilagojen dizajn za branje na pametnem telefonu.

Brezplačen priročnik si prenesite tukaj.

Pokukajte tudi v E3 Trgovino in preverite aktualno ponudbo e-koles.

Delite z nami svoje kolesarske izlete in nas na Instagramu označite z @e3svet.
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.