Veliko dobrih zgodb - moja mama | E3

Veliko dobrih zgodb - moja mama

25. 03. 2022

Prihajajo pogovori z generacijo, ki je živela #brezelektrike in naprav. V prvem videu se naši sogovorniki spominjajo svojih mam. Prisluhnite, kako so se otroci nekoč kopali, praznovali rojstne dni, preživljali proste trenutke ...  

Včasih je bilo vse drugače 

Si predstavljate učinke popolnega električnega mrka, pa čeprav le za dan ali dva? Posledice je nemogoče napovedati, še težje si jih je predstavljati, saj bi se svet dejansko ustavil in nam pokazal, da je danes življenje brez elektrike povsem nemogoče. 
V prihodnjih dobrih zgodbah bomo spregovorili o življenju #brezelektrike in z manj elektronskimi napravami! 
Prihaja torej veliko dobrih zgodb, spremljajte nas.
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.