Praznični pogovor: Etien Velikonja, ND Gorica | E3

Praznični pogovor: Etien Velikonja, ND Gorica

28. 12. 2022

Praznični pogovor: Etien Velikonja, ND Gorica

V E 3 veliko pozornosti namenjamo športu. Ne le da smo ponosni sponzorji odbojkarjem, kolesarjem in nogometašem, tudi ponudba ter vsebina sledita športnemu duhu. Spletna E3 Trgovina vas že čaka za pregled ponudbe, naročnike E3 digitalnih novic in sledilce družbenih omrežij pa redno obveščamo o ponudbi za aktivno preživet prosti čas.

Praznični pogovor posvečamo priljubljenemu nogometašu, napadalcu ND Gorica, ki na hrbtu ponosno nosi številko 7. E 3 je pomemben sponzor društva že več let, pogovor pa je bil prvotno objavljen v reviji E3 SVET. Prenesite svoj izvod brezplačen digitalni izvod in si privoščite umirjeno branje, polno koristnih nasvetov in zabavnih vsebin. 

Zdravo, Etien. Kaj si misliš o nogometnih videoigrah? Ali lahko igralcem na virtualnem stadionu pričarajo vsaj pol toliko evforije kot prava tekma?

Videoigre so v zadnjih letih zelo napredovale in zajemajo veliko detajlov iz resničnega sveta nogometa. Kljub temu pa so občutki igranja nogometa pred polnimi stadioni veliko bolj intenzivni in pristni. Mimogrede, hvala za povabilo na ta pogovor! :)

Koliko časa dnevno, v povprečju, preživiš na nogometnih treningih? Kaj pa na družbenih omrežjih?

Zame je nogomet način življenja. Sem ne spadajo le treningi, ampak je treba poskrbeti tudi za počitek in regeneracijo, pravilno prehrano, dodatno izobraževanje ... Lahko rečem, da je moj celotni dan prilagojen nogometu. Ob treh otrocih pa nimam veliko časa za preživljanje na družbenih omrežjih, a se kljub temu zavedam, da jih zagotovo uporabljam še preveč ... :) 

Če bi imel čarobno palico in bi lahko spremenil eno stvar na svetu, kaj bi to bila?

Da bi imeli vsi otroci sveta možnost razvijati in dokazovati svoje talente. Prav vsem bi omogočil brezskrbno otroštvo! 

Vabljeni k prebiranju preostalih vsebin v reviji. Prenesite: brezplačna revija E3 SVET.
 

ŠPORTNI ENTUZIASTI

Iščete prave pripomočke in ideje za šport? Gremo v E3 Trgovino!
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.