E3 Stand up - videi na enem mestu | E3

E3 Stand up - videi na enem mestu

06. 04. 2023

E3 Stand up - videi na enem mestu

Na tej strani na enem mestu združujemo veliko zabave na račun energetske učinkovitosti. Izjemna komika Ana Maria Mitić in Klemen Bučan sta za E 3 pripravila serijo 10-ih videov s hudomušnimi situacijami v povezavi z elektriko v vašem domu, sodobnimi napravami in načinom življenja. Smeh zagotovljen!

Kakšno povezavo ima vrtnar z energetsko učinkovitostjo?

Kaj imajo skupnega moški in ogrevanje doma?

Kaj je v resnici trik za energetsko varčnost?

Kaj je rešitev glede svetil in urejanja žensk?

Iskreno o tem, kdo doma pere in obeša perilo

Osebna nega je tesno povezana z elektriko

Kako se dandanes dogovorimo za kavo?

Neljube situacije #brezelektrike

Vabljeni tudi k branju E3 knjižice, kjer smo na enem mestu zbrali koristne nasvete za varčevanje z električno energijo. Pametno doma!

PRELISTAJ BREZPLAČNO >

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.