POMEMBNO OBVESTILO! | E3

POMEMBNO OBVESTILO!

08. 04. 2019

Odjemalce električne energije opozarjamo, naj bodo pozorni na telefonske klice, s katerimi nepooblaščene osebe grozijo z odklopom električne energije zaradi neplačanih računov.

Dolžniki podjetja E 3 so vedno o svojem dolgu obveščeni pisno, z vsemi identifikacijskimi podatki. Dejansko stanje odprtih in zapadlih terjatev pa lahko vsak odjemalec preveri v portalu MOJ E3.

Vsem odjemalcem svetujemo previdnost in vas prosimo, da nas v primeru takšnega telefonskega klica nemudoma obvestite na brezplačno telefonsko številko 080 34 45 ali na elektronski naslov info@e3.si.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.