Obvestilo - vladni ukrepi II. | E3

Obvestilo - vladni ukrepi II.

25. 05. 2022

30. aprila 2022 je prenehala veljati glavnina ukrepov, ki jih je Vlada RS sprejela za omilitev posledic visokih cen energentov. To posledično pomeni višje zneske na računih za električno energijo za mesec maj. Ponovno se bodo zaračunavale postavke za obračunsko moč in prevzeto delovno energijo ter prispevek za zagotavljanje podpor proizvodnji energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov energije (Prispevek OVE+ SPTE). Višina vseh teh obračunskih postavk bo enaka kot v januarju 2022, pred sprejetimi ukrepi.

Do 31. julija pa je podaljšan ukrep, ki se nanaša na znižanje trošarine.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.