E 3 ostaja med najpomembnejšimi dobavitelji elektrike | E3

E 3 ostaja med najpomembnejšimi dobavitelji elektrike

04. 05. 2021

Po podatkih Direktorata za energijo, Ministrstva za infrastrukturo E 3 ostaja med najpomembnejšimi dobavitelji električne energije v Sloveniji.  V letu 2020 je podjetje E 3 imelo v segmentu prodaje električne energije gospodinjskim odjemalcem 14,4-odstotni tržni delež.  To pomeni, da E 3 ohranja tržno pozicijo v tem segmentu (tretje mesto) že tretje leto zapored.  Na celotnem maloprodajnem trgu pa je družba E 3 svoj tržni delež rahlo povečala in zasedla peto mesto med vsemi dobavitelji.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.