Za E 3 ponovno Zlata bonitetna odličnost AA | E3

Za E 3 ponovno Zlata bonitetna odličnost AA

18. 09. 2017

V družbi E 3, d.o.o. smo že drugo leto zapored pridobili certifikat Zlata bonitetna odličnost AAA. S certifikatom dokazujemo nadpovprečno uspešnost poslovanja. Certifikat je dodatna potrditev, da smo zanesljiv partner za naše odjemalce in poslovne partnerje.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih družbe za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Za pridobitev Zlate bonitetne odličnosti AAA mora podjetje izpolnjevati dodatne pogoje, ki se nanašajo na dolžino poslovanja, višino prihodkov in kapitala ter omejen delež dolga.

V družbi E 3, d.o.o. smo na ponovno pridobljeno Zlato bonitetno odličnost AAA nadvse ponosni, saj je veliko priznanje tako za podjetje kot tudi za vse zaposlene. Hkrati pa nam pomeni še dodatno spodbudo za doseganje zastavljenih ciljev in odgovornost, da se nenehno izboljšujemo na vseh področjih delovanja.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.