Z donacijami najranljivejšim skupinam | E3

Z donacijami najranljivejšim skupinam

11. 12. 2020

Znašli smo se v nepredvidljivih časih, polnih izzivov za vse nas. Prilagoditi smo bili primorani poslovanje, procese, znanja in naše delo.

V podjetju E 3 se zavedamo, da smo vsi skupaj vstopili v drugačen svet, ki se mu moramo še naprej prilagajati.

Zato je bila tudi glavnina naših sredstev, ki jih namenjamo donacijam in družbeno odgovornim projektom, v letu 2020 usmerjena v projekte, kjer smo pomagali najranljivejšim skupinam. Med drugim Splošni bolnišnici »dr. Franca Derganca« Nova Gorica, Rdečemu križu Slovenije – Zveza združenj, Mladinskemu zdravilišču in letovišču Debeli Rtič, Zavodu KARITAS – Samarijan, sofinancirali pa smo tudi projekt Energetsko obarvano otroško igrišče  v Kopru.

Prav zdaj je čas, da stopimo skupaj in si pomagamo po najboljših močeh, in tudi v podjetju E 3 smo pripravljeni na nove zagate in izzive današnjega in jutrišnjega dne. Še naprej se bomo trudili, da vam bomo nudili le najboljše storitve na področju upravljanja in nadzora električne energije.

Naj bo leto 2021 energično.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.