Sveže: prelistajte revijo E3 SVET | E3

Sveže: prelistajte revijo E3 SVET

26. 05. 2023

Sveže: prelistajte revijo E3 SVET

Aktualna, pomladno-poletna številka brezplačne spletne revije na enem mestu združuje zabavne in koristne članke. Tokrat pišemo o umetni inteligenci, ki je v letu 2023 tema vseh medijev. Ker nas je zemljanov vedno več, smo raziskali demografske značilnosti in jih povezali z električno energijo. O elektriki in izzivih smo se pogovarjali tudi z E3 sodelavci. Ker pa je kolesarjenje ena najbolj priljubljenih tem med našimi sledilci na družbenih omrežjih, nismo pozabili na nove izlete po Sloveniji in spisali nasvete za nakup električnega kolesa.

PRENESI REVIJO >
 
Teme, ki smo jih raziskali za vas: 

  • Umetna inteligenca in njena povezava z električno energijo
  • Prebivalci sveta in električna energija
  • Za kolesarje: 3 novi izleti in nasveti za nakup električnega kolesa
  • Pogovor z E3 Strokovnjaki 
  • Zgodba z naslovnice: zabavno z Ano Mario Mitić in Klemnom Bučanom 
  • Ločevanje odsluženih naprav in starih baterij

Uživajte v branju!

E3 Ekipa
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.