Novost - E3 Trgovina | E3

Novost - E3 Trgovina

22. 05. 2019

Danes smo na spletni strani vzpostavili E3 Trgovino in tako nadgradili ponudbo storitev E 3. Z E3 Trgovino želimo ponuditi širši nabor storitev tako za odjemalce E 3 kot nove kupce. Prva ponudba izdelkov v E3 Trgovini je tesno povezana z našo osnovno dejavnostjo in vse bolj popularno električno mobilnostjo –  električna kolesa in električni skiroji postajajo pravi hit tako pri mestnem kot gorskem kolesarjenju. Na voljo so e-kolesa nove znamke v Sloveniji – GEPIDA ter zložljivo e-kolo in e-skiro znamke BLAUPUNKT. Spremljajte nas tudi v prihodnje, saj bomo ponudbo izdelkov širili.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.