Novo: praznična revija E3 SVET | E3

Novo: praznična revija E3 SVET

19. 12. 2022

Novo: praznična revija E3 SVET

Skrbno izbrana vsebina brezplačne revije E3 SVET je tu. Koristni nasveti in zabavne ideje so darilo za vas! Naslovnico ste pomagali izglasovati prijatelji na E3 družbenih omrežjih, hvala za odziv. S prenosom revije pa lahko prav vi osvojite večerjo v koprskem Kulinaričnem študiu, kjer za E 3 vihti kuhalnico in ustvarja chef Ivo Tomšič. 

PRELISTAJ REVIJO >
 

Teme, ki smo jih pripravili za vas: 

  • Pametno v kuhinji med prazniki. 
  • Veliko enostavnih receptov.
  • Ideje za druženje z domačimi in predlogi za darila.
  • 23 zanimivosti o Nordijskih državah.  
  • Pogovor z nogometašem ND Gorica Etienom Velikonja.


Uživajte v branju in naj vam revija popestri praznične dni.

E3 Ekipa

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.