Naše leto #brezelektrike | E3

Naše leto #brezelektrike

09. 02. 2017

V preteklem letu smo se skupaj odpravili na dogodivščino #brezelektrike in se zabavali ob različnih doživetjih, ki jih je navdihnilo razmišljanje o pomenu in vlogi elektrike v našem vsakdanjem življenju. No, predstavljate si življenje brez elektrike. Sliši se enostavno, kajne?

Najprej smo se poigrali z idejo, kakšen bi bil zmenek #brezelektrike. Seveda, očarljivo je večerjati ob soju mesečine ali sveč, a kako boste svoji ljubezni pripravili večerjo? Bi radi zaplesali na vajino najljubšo pesem ali pogledali najljubši film? Potem potrebujete elektriko.

Gotovo imate doma, nekje med starimi spomini, shranjeno tudi kakšno zbledelo pismo. Se spomnite, kdaj ste nazadnje vzeli v roke pisalo in prijatelju napisali pismo? Danes naša komunikacija poteka prek pametnih telefonov in interneta, ki nas v trenutku povežejo z najdražjimi, četudi so na drugem koncu sveta. Ravno ob pomoči električne energije smo si zdaj lahko vedno blizu.

Vsi smo odraščali ob podobnih družabnih in namiznih igrah, kot jih zdaj igrajo tudi naši otroci. Lepo je oditi na partijo kart k prijateljem, a elektrika je omogočila, da imamo danes na voljo še veliko drugih možnosti sproščanja svoje kreativnosti. Končno smo z različnimi aplikacijami in pametnimi napravami dobili svoje igrače tudi odrasli.

Navsezadnje, kako ustvariti čarobnost, če ne ob pomoči elektrike? Prazniki potrebujejo prave melodije, luči in toplino, ki jo zmoremo ustvariti samo s pomočjo svoje srčne in električne energije.

Že res, živeti #brezelektrike je mogoče, in ob nekaterih priložnostih celo čarobno ter romantično. A z elektriko je vse še malo lažje, še malo lepše. Električna energija našim življenjem dodaja mnoge nove možnosti, potenciale, vrednosti in uporabnosti, kar smo pokazali tudi z našimi doživetji #brezeletrike. Veseli smo, da ste se na to pot odpravili z nami in prispevali svojo dobro energijo. Mi svojo že vlagamo v nove načrte in podvige, ki jih bomo z zanosom delili z vami.

Do takrat pa…

Ne izgubljajte energije!

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.