Knjižica z nasveti za varčevanje z električno energijo je tu! | E3

Knjižica z nasveti za varčevanje z električno energijo je tu!

28. 03. 2023

Knjižica z nasveti za varčevanje z električno energijo je tu!

Električna energija je gospodinjstvom nepogrešljiva osnovna življenjska dobrina in za veliko področij porabe nima nadomestila. Za varčno in učinkovito rabo električne energije moramo biti motivirani vsi, saj tako prispevamo k čistejšemu okolju, trajnostnim načelom in, kar je nezanemarljivo, k nižjim zneskom na računih za električno energijo. 

Kako z majhnimi spremembami navad zmanjšati porabo in znižati mesečni račun za električno energijo? 

Začnete lahko takoj. Enaka pravila veljajo tako za stanovanja kot hiše. Preglejte trenutne račune za električno energijo in jih primerjajte po mesecih. Spoznajte svojo porabo v različnih letnih časih. Vklapljajte aparate v času nižje dnevne tarife (tarifa MT), znižajte temperaturo ogrevanja prostorov, izberite krajše prhanje, redno uporabljajte energijsko varčnejše programe in inovativne ECO nastavitve ter odklopite vampirske naprave. V tej knjižici vas čaka še veliko drugih koristnih nasvetov. 
 

Verjamemo, da vam bo v pomoč, saj je v letu 2022 kar 50 % gospodinjstev informacije o učinkoviti rabi energije iskalo pri dobaviteljih električne energije. Ja, to smo tudi mi. 

E 3 je eden ključnih dobaviteljev električne energije na slovenskem trgu. Zaupa nam že več kot 120.000 gospodinjstev. 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.