Energetsko obarvano igrišče v Kopru | E3

Energetsko obarvano igrišče v Kopru

13. 04. 2021

Energetsko obarvano igrišče v Kopru

Konec decembra 2020 je Koper dobil prvo energetsko obarvano igrišče.

Igrišče ob robu novega urbanega parka ob Semedelski promenadi je namenjeno predvsem najmlajšim. Igrala in informativne table izpostavljajo obnovljive vire energije in koncept trajnostnega razvoja. Najmlajši bodo lahko skozi igro spoznavali, kako lahko vsak posameznik proizvaja energijo in prispeva k njeni učinkoviti rabi.

Projekt je zasnoval Borzen, slovenski operater trga z elektriko in nosilec blagovne znamke Trajnostna energija. Poleg E 3 pa sta partnerja v projektu še Mestna občina Koper in Elektro Primorska.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.