Energetski posvet v Novi Gorici | E3

Energetski posvet v Novi Gorici

06. 06. 2023

Energetski posvet v Novi Gorici

Samooskrba z električno energijo je eden od gradnikov zelenega prehoda v energetiki, ki nas kot izziv čaka v prihodnjih letih. Kako v svojem domu poskrbeti za samooskrbo, kako povezati energijo? Vse o sončni elektrarni, toplotni črpalki, električni polnilnici za e-avto in drugih učinkovitih energetskih rešitvah boste izvedeli na Energetskem posvetu, ki ga organizira naša matična družba Petrol d.d., Ljubljana.

Vabljeni v četrtek, 8. junija 2023, med 8. in 15. uro pred podjetje E 3, d.o.o., na Prvomajsko ulico 21 v Novo Gorico. Petrolovi energetski svetovalci vam bodo na voljo s strokovnimi nasveti in rešitvami.

Na dogodku bodo energetski svetovalci poskrbeli za: 

  • Brezplačno energetsko svetovanje, prilagojeno vašemu načinu bivanja.
  • V primeru dogovora za ogled, tega opravili na vašem objektu v roku 14 dni.

Preverite več o energetskih rešitvah Petrol in ne spreglejte priložnosti ugodnega Petrol financiranja, brez obresti, do 7 let. 

Lepo vabljeni!
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.