Ekstra doživetje - nagradna igra v čarobnem decembru | E3

Ekstra doživetje - nagradna igra v čarobnem decembru

09. 12. 2021

Ekstra doživetje - nagradna igra v čarobnem decembru

Sodelujte in se potegujte za razvajanje v Hotelu Bohinj!

Decembrski dnevi so že odeti v praznične okraske in lučke, ki pomagajo pričarati sproščeno vzdušje. Letošnji mesec obdarovanja bo za nekoga resnično ekstra – sodelujte v nagradni igri Ekstra doživetje in z malo sreče bo ekstra nagrada vaša.
Nekoga izmed vas bomo 6. januarja razveselili z vikend paketom za dve osebi v čudovitem Bohinju. Kako sodelujete?

V nagradni igri Ekstra doživetje lahko sodelujete tukaj.

Našo ponudbo E3 Ekstra ste najbrž že spoznali. Preverite aktualno ponudbo in si zagotovite zajamčeno ceno elektrike - naprava na 24 obrokov v paketu z elektriko.
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.