E3 STAND UP. Poglej in se nasmej! | E3

E3 STAND UP. Poglej in se nasmej!

08. 03. 2023

Zabavna skrivnost je razkrita. Ustvarili smo E3 STAND UP z Ano Mario Mitić in Klemnom Bučanom! Izjemna komika vsak četrtek navdušujeta z novo situacijo v povezavi z elektriko, sodobnimi napravami in načinom življenja. 

Spremljaj nas, prihaja deset zabavnih zgodb 

Kakšno povezavo ima vrtnar z energetsko učinkovitostjo? Kaj imajo skupnega moški in ogrevanje doma? Ali Ana Maria Mitić pogreša stare čase, ko za preprosta dnevna opravila ni bilo naprav, ki naj bi olajšale življenje? Kaj imajo skupnega svetila in osebno urejanje nežnejšega spola? Kdo ne mara pomivanja in kuhanja? Kaj je trik Klemna Bučana za energetsko varčnost? Poglej napovednik in se nasmej!

Ne zamudi serije videov in sledi E3 družbenim omrežjem 

E3 STAND UP prihaja vsak četrtek v marcu in aprilu 2023. Sledite še drugi vsebini, ki jo pripravlja E3 ekipa, na:


 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.