E3 Mobility, nova usmeritev na trg elektromobilnosti | E3

E3 Mobility, nova usmeritev na trg elektromobilnosti

22. 03. 2017

S sodelovanjem na prvi dirki ekološkega ECOnova Rallyja bomo v družbi E 3, d.o.o. vstopili na trg elektromobilnosti, ki ga bomo gradili z novim konceptom E3 Mobility (E3 Mobilnost).

V konceptu E3 Mobility (E3 Mobilnost) bomo v naši družbi strnili vsa svoja prizadevanja na področju elektromobilnosti. Ta je kot nov način do okolja prijazne mobilnosti neločljivo povezana z uporabo električnih vozil in polnilne elektroenergetske infrastrukture. Znotraj E3 Mobility bomo zato spodbujali čistejšo proizvodnjo električne energije in načrtovali širitev mreže lastnih javnih polnilnih postaj. Ker promet z gostoto, onesnaževanjem, porabo energije in emisijami toplogrednih plinov resno ogroža naravno okolje in kakovost življenja, bomo morali v prihodnje bistveno zmanjšati povprečno porabo energije in izpuste. To pa je mogoče le z novimi tehnologijami oziroma novimi oblikami mobilnosti.

Na ECOnova Ralllyju tri ekipe E 3

Med našimi prvimi aktivnostmi na področju elektromobilnosti je podpora ECOnova Rallyju. Prvi se začenja v četrtek, 23. marca v Trstu in zaključuje v soboto, 25. marca v Piranu. Drugi rally bo na sporedu junija od Salzburga do Gradca, tretji septembra od Innsbrucka do Münchna in četrti novembra od Montreuxa do Monaka. V ekipi E 3 sta tudi zaposlena Edvin Ušaj in David Matjažič.

Za ta namen smo prevzeli tri električne avtomobile blagovne znamke BMW i3, s katerimi bomo sodelovali tudi na naslednjih dirkah.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.