E 3 partner pri projektu 3Smart | E3

E 3 partner pri projektu 3Smart

22. 02. 2017

V Zagrebu se je 16. januarja 2017 odvijala javna predstavitev projekta 3Smart oziroma Smart Building – Smart Grid – Smart City (Pametna stavba – pametno omrežje – pametno mesto). Dogodek je potekal na Fakulteti za elektrotehniko in računalništvo Univerze v Zagrebu, ki je tudi vodilni partner projekta. Pri projektu sodeluje 17 partnerjev in pridruženih partnerjev iz šestih držav podonavske regije; iz Slovenije Občina Idrija, E 3, Elektro Primorska in pridruženi partner GOLEA. Glavni cilj projekta 3Smart je izboljšanje energetske zanesljivosti in energetske učinkovitosti. Predstavitev je pritegnila veliko pozornost javnosti, tako iz različnih vladnih sektorjev, kot tudi iz industrije in akademske sredine.

Vloga E 3 pri projektu je v pripravi in implementiranju programskih rešitev za vodenje in nadzor porabe energentov oziroma energije. Projekt 3Smart financira Evropska unija iz podonavskega transnacionalnega programa Interreg. Več so projektu 3Smart lahko najdete na naslovu http://www.interreg-danube.eu/3smart.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.