E 3 ostaja med tremi največjimi dobavitelji električne energije gospodinjskim odjemalcem. | E3

E 3 ostaja med tremi največjimi dobavitelji električne energije gospodinjskim odjemalcem.

28. 04. 2020

Ministrstvo za infrastrukturo (MzI) je objavilo podatke o prodaji električne energije v letu 2019. 

Podjetje E 3 je imelo leta 2019 v segmentu prodaje električne energije gospodinjskim odjemalcem 15,4-odstotni tržni delež. V primerjavi s predhodnim letom je tržni delež družbe rahlo padel (za 0,5 odstotne točke), kar pa ni vplivalo na ohranjanje tržne pozicije. 

Tudi na celotnem maloprodajnem trgu električne energije je E 3 ohranil tržno pozicijo in je na četrtem mestu z 10,8-odstotnim tržnim deležem.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.