E 3 na prvem ECO Rallyju Soča Valley | E3

E 3 na prvem ECO Rallyju Soča Valley

17. 05. 2022

E 3 na prvem ECO Rallyju Soča Valley

V soboto, 14. maja 2022, se je ekipa E3 Mobility udeležila prvega ECO Rallyja Soča Valley, ki ga je organiziralo športno društvo RR Tmin. Ekipa E3 Mobility je tekmovala s tremi avtomobili BMW i3. Sicer pa se je eko relija udeležilo 9 posadk z električnimi in hibridnimi vozili. ECO Rally Soča Valley je prvi letošnji reli za državno prvenstvo Slovenije.

Trasa relija je bila dolga nekaj manj kot 160 km in bila razdeljena na dve etapi (83,28 km in 73,62 km) ter sedem točnostnih preizkušenj po krajih v dolini reke Soče in Baški grapi, od Kanala, Šentviške gore do Tolmina. Zbor ekip je bil v Tolminu, ceremonialni start pa v Kanalu. Vremenske razmere so bile zelo spremenljive, kar je botrovalo k še zanimivejši vožnji. Sprva sončen dan je hitro popestril dež, tako da je bil začetek druge etape moker, na Šentviški gori pa so tekmovalci »padli« v meglo. Naši najboljši posadki Ušaj – Makarovič je šlo vse do pete točnostne preizkušnje odlično, saj je bila ves čas v ospredju in zaključila reli na 2. mestu generalne razvrstitve in 3. mestu točnostnih preizkušenj. To je odličen rezultat in prve stopničke doslej za ekipo E3 Mobility. Vse čestitke! Dobro sta se izkazali tudi posadki Vuga – Luznik in Plavac – Pavšič.

Prvi ECO Rally Soča Valley je bil torej za našo ekipo odličen. Zahvaljujemo se organizatorju za prijetno vzdušje, profesionalno podporo in srčnost. Veselimo se tudi naslednjih relijev.

Ekipa E 3 se je do sedaj udeležila že sedmih eko relijev. Kot eden izmed večjih dobaviteljev električne energije v Sloveniji se zavedamo, da promet predstavlja eno največjih globalnih okoljskih obremenitev. Z udeležbo na tovrstnih dogodkih promoviramo električno mobilnosti in želimo pokazati, da si prizadevamo k zmanjševanju obremenitve okolja. 

Ekipa E3 Mobility:
2. mesto: Edvin Ušaj in Aljoša Makarovič
6. mesto: Borut Vuga in Andrej Luznik
8. mesto: Marjan Plavac in Robert Pavšič
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.