E 3, d.o.o. je član skupine Petrol | E3

E 3, d.o.o. je član skupine Petrol

07. 06. 2023

E 3, d.o.o. je član skupine Petrol

Januarja 2021 je Petrol d.d., Ljubljana zaključil nakup 100-odstotnega poslovnega deleža v družbi E 3, d.o.o. Tako je E 3, d.o.o., postal član skupine Petrol, ki je z matično družbo Petrol d.d., Ljubljana na čelu, največja slovenska energetska družba. Je tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih, ena največjih slovenskih trgovskih družb, vodilni ponudnik naftnih derivatov, plina in ostalih energentov v Sloveniji ter pomemben regijski partner na trgih jugovzhodne Evrope. Pod Petrolovim okriljem ostaja E 3, d.o.o., eden ključnih dobaviteljev električne energije v Sloveniji. Poleg dobave električne energije so dejavnosti družbe tudi proizvodnja električne energije iz obnovljivih virov in kogeneracije, aktivnosti, vezane na učinkovito rabo energije, ter oskrba s paro in vročo vodo.

Odslej boste E 3 našli v nekoliko drugačni preobleki – z osveženim logotipom, ki vam ga predstavljamo danes. Odjemalci ste se že srečali z nekaterimi spremembami, o katerih vas bomo tudi v prihodnje pravočasno obveščali. 

Iskrena hvala za vašo zvestobo in zaupanje v vseh teh letih. Veselimo se uspešnih zgodb, ki jih bomo skupaj pisali tudi v prihodnje.
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.