Družba E 3, d.o.o. na petem MAHLE Eco Rallyju | E3

Družba E 3, d.o.o. na petem MAHLE Eco Rallyju

21. 09. 2022

Družba E 3, d.o.o. na petem MAHLE Eco Rallyju

2. in 3. septembra 2022 se je ekipa E3 Mobility udeležila petega MAHLE Eco Rallyja, ki ga je organiziralo Avto moto društvo Gorica. E 3 je tudi letos sodeloval kot tekmovalec s tremi avtomobili. Barve našega podjetja sta zastopala David Matjažič in Edvin Ušaj ter zunanji sodelavci iz agencije ArnoldVuga. Sicer pa se je eko relija udeležilo 21 ekip iz Bolgarije, Češke, Italije, Poljske, Belgije, Francije, Španije in Slovenije.

Skupna dolžina relija je znašala 408 kilometrov, celotna trasa je imela 11 točnostnih preizkusov v skupni dolžini 217 kilometrov. Trasa relija je karavano s Trga Evrope v Novi Gorici peljala proti Grgarju, nato pa naprej proti Podbrdu, Bohinjski Bistrici, Jereki in Bledu, nato pa prek Železnikov vse do Ljubljane. Tu sta bila za udeležence organizirana voden ogled starega mestnega jedra in tradicionalna slovenska večerja. Naslednji dan so se posadke vozile iz Ljubljane prek Horjula, Logatca in Bukovja do Podkraja. Čez Goro pa so nadaljevale pot do Ajdovščine, kjer so se udeleženci okrepčali in »napolnili baterije«. Za konec so iz Planine nadaljevali pot do Vrabč, Kazelj in Komna prek Železnih vrat do Nove Gorice. Trasa je torej potekala večinoma po stranskih poteh, ki jih še lokalci redko uporabljajo. Ceste so ponekod celo tako ozke, da je ob srečanju z nasprotnim avtomobilom in »ostati cel« že pravi podvig, prehitevanje je nemogoče. Ena od naših posadk je celo naletela na tri prekucnike in ostala zadaj. A tudi to so lepote eko relijev. In kljub težavam je posadka David Matjažič in Edvin Ušaj v prvi dirki kategorije točnost dosegla tretje mesto. Posadka Kerševan in Pavšič pa v drugi dirki kategorije točnost prav tako tretje mesto. Za dobra rezultata vam E3 sodelavci iskreno čestitamo.

Ekipa E3 Mobility se je do sedaj udeležila že sedmih eko relijev. Kot eden izmed večjih dobaviteljev električne energije v Sloveniji se zavedamo, da promet predstavlja eno največjih globalnih okoljskih obremenitev. Z udeležbo na tovrstnih dogodkih promoviramo električno mobilnosti in želimo pokazati, da si prizadevamo k zmanjševanju obremenitve okolja.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.