3Smart srečanje | E3

3Smart srečanje

05. 06. 2017

Strojna fakulteta Univerze v Beogradu je 29. in 30. maja 2017 gostila vse partnerje projekta 3Smart. Srečanje je bilo namenjeno seznanitvi vseh udeleženih s potekom projekta. Predstavitve so bile namenjene ovrednotenju dosedanjega dela. Pomemben del srečanja je bil usmerjen v pregled in usklajevanje prihodnjih ciljev.

Osnovna šola in športni center v Idriji je eden izmed petih poligonov v regiji (poleg Idrije so testni poligoni še objekti v mestih Zagreb, Güssing, Tomislavgrad in Debrecen). Ti poligoni omogočajo testiranje programske rešitve za upravljanje in optimizacijo proizvodnje in porabe energije, pri razvoju katere ima E 3 pomembno vlogo. 3Smart je razdeljen na sedem delovnih paketov in na vseh ima aktivnosti tudi E 3. V pripravljalni fazi pilotnega projekta v Idriji, je E 3 izdelal analizo tehničnih in tehnoloških zahtev obstoječih objektov. Na podlagi analize je bil izdelan predlog organizacije podatkov pametne stavbe in predstavljen na srečanju v Beogradu.

Projekt 3Smart financira Evropska unija iz podonavskega transnacionalnega programa Interreg. Več o projektu 3Smart lahko najdete na naslovu http://www.interreg-danube.eu/3smart.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.