Zaprta informacijska pisarna v Novi Gorici | E3

Zaprta informacijska pisarna v Novi Gorici

08. 07. 2021

Cenjene stranke obveščamo, da bo informacijska pisarna v Novi Gorici zaradi selitve na novo lokacijo od 12. 7. do 2. 8. 2021 zaprta.

Dokumentacijo lahko oddate v nabiralnik na novi lokaciji - Prvomajska ulica 21, Nova Gorica. 

Poleg tega smo za vas dosegljivi tudi:

  • po elektronski pošti na naslovu info@e3.si;
  • v kontaktnem centru na številki 080 34 45, kjer vam bodo svetovalci na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00;
  • z naslovljeno pošto na: E 3, d.o.o., Erjavčeva ulica 24, 5000 Nova Gorica.

Vabimo vas tudi, da se registrirate v spletni portal MOJ E3, kjer lahko pregledujete vse koristne in aktualne informacije, ki so v pomoč pri upravljanju in nadzoru vaše porabe električne energije.

Hvala za razumevanje.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Erjavčeva ulica 24, Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.