Obvestilo za odjemalce - zaprte informacijske pisarne

20. 10. 2020

Cenjene stranke obveščamo, da smo s ciljem preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom, vse naše informacijske pisarne od srede, 21. oktobra 2020 do nadaljnjega začasno zaprli.

Za vas smo dosegljivi:

  • po elektronski pošti na naslovu info@e3.si;
  • v kontaktnem centru na številki 080 34 45, kjer vam bodo svetovalci na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00;
  • z naslovljeno pošto na: E 3, d.o.o., Erjavčeva ulica 24, 5000 Nova Gorica.

V skladu z aktualnimi razmerami vas bomo o vseh drugih spremembah redno obveščali.

Vabimo vas tudi, da se registrirate v spletni portal MOJ E3, ki vam omogoča enostaven pregled in upravljanje svojega pogodbenega razmerja, torej informacije o izbranem paketu in vse druge koristne in aktualne informacije, ki so vam v pomoč pri upravljanju in nadzoru vaše porabe električne energije.

Hvala za razumevanje.

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Erjavčeva ulica 24, Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.