-4.6% za električno energijo

ponedeljek, 15. julij 2013

S 1. septembrom v E 3, d.o.o. znižujemo ceno električne energije. V povprečju se bo cena znižala za 4,6 %. Nižje cene električne energije bodo veljale za vse naše gospodinjske odjemalce. Hkrati se zavezujemo, da na obstoječi ponudbi ne bomo zvišali cen do konca leta 2014.

 

Zaradi višje stopnje DDV se je povprečnemu odjemalcu električne energije E 3, d.o.o. 1. julija 2013 znesek na položnici dvignil v povprečju 0,82 €. Znižanje cene električne energije s 1. septembrom pa pomeni, da se bo našemu povprečnemu odjemalcu znesek na položnici zmanjšal v povprečju 1,08 €.

 

S 1. septembrom bomo imetnike paketa »ENA« razveselili s še bolj ugodnim oblikovanjem razredov povprečne dnevne porabe. Novost bo omogočila koriščenje popusta že pri manjši povprečni dnevni porabi.

 

Svojo ponudbo želimo še približati potrebam in zahtevam svojih odjemalcev. Zato v zadnjem času veliko naporov vlagamo v oblikovanje ponudbe, ki bi bila bolj po meri sodobnega potrošnika. Nižja cena za vse odjemalce je le prvi korak v nizu sprememb.