Z dobrodelno akcijo smo zbrali 520,00 EUR

sreda, 10. junij 2015

Z dobrodelno akcijo »NE IZGUBLJAJTE ENERGIJE! Vložite jo za dober namen!« smo v podjetju E 3, d.o.o. s pomočjo obiskovalcev 5. Poslovno-finančnega sejma v Portorožu zbrali 520,00 evrov, ki jih bomo poklonili Fundaciji Vrabček upanja.

 

V sredo, 3. junija 2015, smo v podjetju E 3, d.o.o. v sklopu predstavitve na 5. Poslovno-finančnem sejmu v Portorožu organizirali dobrodelno akcijo in povabili obiskovalce, da so s kolesarjenjem na kolesu E 3 zbirali energijo. Mi smo jo pomnožili in tako zbrali 520,00 EUR za Fundacijo vrabček upanja, za oddelek za invalidno mladino v Stari Gori.

 

Na 5. Poslovno-finančnem sejmu so se zbrali predstavniki podjetij z vse Slovenije. Del učinkovitega upravljanja podjetij je tudi načrtovanje oskrbe z energijo. Zato smo največji poudarek predstavitve E 3, d.o.o. namenili vzpostavitvi lastne soproizvodnje toplotne in električne energije (SPTE ali kogeneracije). Kogeneracija prinaša vrsto dolgoročnih pozitivnih učinkov, kot so visoki prihranki primarne energije, visok izkoristek soproizvodnih sistemov, nižji ogljični odtis in zanesljivo oskrbo z energijo. To dokazujejo tudi dosedanje rešitve razvoja kogeneracije, kot je igralniško-zabaviščni center Perla družbe Hit d.d. v Novi Gorici

 

Obiskovalci sejma – predstavniki podjetij so na kolesih zbirali energijo za dober namen.