Novoletna E 3 nagradna igra: PRAZNIKI #brezelektrike?

ponedeljek, 19. december 2016

Si lahko predstavljate praznike #brezelektrike? Slovenska mesta in kraji ne bi imeli posebnega lesketajočega utripa, dom ne bi žarel v prazničnih lučkah, doma pa tudi ne bi odmevali mp3 ali CD-ji božičnih pesmi...

Vabljeni k ogledu že 4. videa iz serije videov, kako bi vsakdanje stvari počeli #brezelektrike. Tokrat smo se dotaknili praznikov. Sodelujte v novoletni nagradni igri in osvojite lahko romantični vikend v dvoje na Otočcu ali pa vstopnice za Tehniški muzej v Bistri.

V letošnjem letu smo se skupa zabavali v številnih doživetjih #brezelektrike. Obujali spomine na igre naše mladosti, ljubezenska pisma in romantične zmenke ob soju sveč. A je velikokrat prav elektrika tista, ki dodaja življenju čarobnost in vrednost.

Električna energija je pomembna, zato se pri E 3 trudimo, da z vami delimo čisto energijo, ki jo skrbno prilagajamo vašim željam in potrebam.

Želimo vam, da bi v novem letu delili in prejeli veliko čiste energije, ki se pretaka v srčnih nasmehih, pristnih stiskih rok, toplih objemih, iskrivih pogledih in preprostih pozornostih.

Ne izgubljajte energije! Delite jo s svojimi najdražjimi. To je lahko najlepše darilo.