E 3 med prejemniki Platinaste bonitetne odličnosti AAA

petek, 22. november 2019

V podjetju E 3, d.o.o. smo prejeli novo priznanje - certifikat Platinaste bonitetne odličnosti, ki ga prejmejo le tista podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti - Zlati AAA tri leta zapored. Novo priznanje je dokaz in potrditev nadpovprečnega uspešnega poslovanja v daljšem časovnem obdobju.

Platinasta bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. V to skupino sodijo podjetja, ki so najbolj zanesljivi, kredibilni in nizko tvegani poslovni partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. S platinasto bonitetno odličnostjo se lahko pohvali le 1,5 % slovenskega trga.

Bonitetna odličnost temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja, ki napovedujejo nadpovprečno varnost in uspešnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo odlikuje izjemno poslovanje in majhna verjetnost pojava negativnih dogodkov v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo imajo več kot 90 % verjetnost, da certifikat ohranijo tudi v naslednjem letu.

V družbi E 3, d.o.o. smo nadvse ponosni, da smo med prejemniki certifikata Platinaste bonitetne odličnosti AAA. To je veliko priznanje tako za podjetje kot tudi za vse zaposlene. Dobri poslovni običaji, poslovni rezultati in zadovoljstvo vseh vpletenih v poslovne procese ostajajo naši pomembni poslovni cilji tudi v prihodnje.