E 3, d.o.o. prejeli Zlato bonitetno odličnost AAA

torek, 30. avgust 2016

V družbi E 3, d.o.o. smo pridobili oceno Zlata bonitetna odličnost AAA, ki izkazuje nadpovprečno poslovanje in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. – S tem certifikatom dokazujemo, da smo zanesljivi partner za naše odjemalce in poslovne partnerje.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa, s katero podjetja izkazujejo svoje poslovanje, hkrati pa gradijo ugled ter zaupanje med kupci in poslovnimi partnerji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih družbe za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Za pridobitev bonitete odličnosti Zlata bonitetna odličnost AAA mora podjetje izpolnjevati dodatne pogoje, ki se nanašajo na dolžino poslovanja, višino prihodkov in kapitala ter omejen delež dolga.

V družbi E 3 d.o.o. smo na pridobljeno Zlato bonitetno oceno odličnosti AAA nadvse ponosni, še posebej zato, ker se nanaša na obdobje, v katerem smo v našo ponudbo uvedli nove pakete električne energije, prilagojene različnim življenjskim slogom.