Vprašali ste: kako kupiti klimatsko napravo v E3 Trgovini? | E3

Vprašali ste: kako kupiti klimatsko napravo v E3 Trgovini?

21. 07. 2022

Vprašali ste: kako kupiti klimatsko napravo v E3 Trgovini?

Poletna sezona spremeni navade gospodinjstev, veliko jih ugotovi, da je doma zelo vroče. Ste brez klimatske naprave? Mogoče doma že imate kakšno napravo za ohlajanje – potrebujete še eno ali pa zamenjavo obstoječe? E3 Trgovina je pravi naslov za vas. Klimatske naprave so izredno priljubljen način hlajenja (in ogrevanja), prav v tem obdobju pa dobimo veliko klicev in sporočil, kako do nove naprave preko E3 Trgovine, če ste E3 Odjemalci. Ali vam nakup zaračunamo kar s položnico pri mesečni porabi? Jo lahko kupite na obroke? Imate dodaten popust? Vse bomo pojasnili v nadaljevanju zapisa. In brez skrbi, nakup lahko v naši spletni trgovini opravite tudi kupci, ki (še) niste naši odjemalci električne energije. E 3 sicer dobavo elektrike zaupa že več kot 115.000 gospodinjstev! 

Kakšne klimatske naprave lahko kupim v E3 Trgovini?

S klikom na e3.si se vam v navigaciji pokaže E3 Trgovina. Čaka vas več kategorij: 
-    Gospodinjski aparati
-    Ogrevanje in hlajenje (tukaj so zbrane vse klimatske naprave)
-    Šport in prosti čas
-    Energetske rešitve

Ponujamo izdelke znamke LG, med njimi tudi klimatske naprave. LG – jeva filozofija se vrti okoli ljudi, iskrenosti in spoštovanja osnov. Z nenehnimi inovacijami ponujajo optimalne rešitve in nove izkušnje pri uporabi njihovih izdelkov. Sporočajo nam »Life's Good« (»Življenje je dobro«), tako kot njihovi izdelki. 

Prav vse naše klimatske naprave imajo ob nakupu vključeno montažo in so na zalogi!

Kakšna je razlika v ceni, če ste E3 Odjemalec oz. če niste?

Pri posameznem izdelku sta navedeni dve ceni. Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci. 

Kako enostavno opravite spletni nakup pri E 3 

Izbrano klimatsko napravo dodate v košarico, preverite količino in vpišete morebitno promocijsko kodo. Nadaljujte s korakom na blagajno in vpišite podatke o kupcu. Naredite prijavo ali registracijo v E3 Trgovino, prijavite se lahko tudi z Google ali Facebook računom. Nakup pa seveda lahko opravite tudi kot gost, kjer oddate vse potrebne podatke za račun in kasneje montažo. 

Račun boste prejeli na elektronski naslov in seveda vas bo tudi poklical prijazen monter in se z vami dogovoril za termin dostave in montaže. 

Ponudba poletja 2022 vključuje 5 različnih klimatskih naprav:

Klimatska naprava LG S12EQ s Comfort Air tehnologijo bo poskrbela za izredno učinkovito hlajenje. Zaznamuje jo funkcija samočiščenja, za popolno zdravje pa poskrbi Dual Protection filter. K visoki energetski učinkovitosti doprinese Active Energy Control tehnologija. Ponaša se s sistemom samodiagnostike Smart Diagnosis. Pri hlajenju sodi v energijski razred A++ in ima zmogljivost 3,5 kW. Pri ogrevanju se uvršča v energijski razred A+, njena zmogljivost pa znaša 4kW. Kapaciteta razvlaževanja je 1,3 l/h in doseže pretok zraka do 27 m3/min.

Klimatska naprava LG S12ET z DUAL Inverter Compressor™ zagotavlja hitro ohladitev prostora, zmanjša hrupnost klimatske naprave in ji podaljša življenjsko dobo. Prav tako vzdržuje želene temperature in prihrani več energije. LG poševni ventilator odpravlja nepotrebne zvoke in omogoča nemoteno delovanje. Prezračevalne šobe v privzetem položaju usmerjajo zrak stran od ljudi v prostoru. Ima štiri funkcije: S – Sleep (spanje); L – Low (nizko); M – Medium (srednje); H – High (visoko). Pri hlajenju sodi v energijski razred A++ in ima zmogljivost 3,5 kW. Pri ogrevanju se uvršča v energijski razred A+, njena zmogljivost pa znaša 4kW.

Klimatska naprava LG AC12BK z DUAL Inverter Compressor™ zagotavlja hitro ohladitev prostora, zmanjša hrupnost klimatske naprave in ji podaljša življenjsko dobo. UVnano™ ohranja čistočo ventilatorja, saj z UV LED lučjo odstrani 99,99 % bakterij in neprijetnih vonjav. Filter proti alergijam odstrani pršice in druge škodljive snovi, ki povzročajo alergije.
Artcool naprave imajo minimalističen dizajn, ki se prilega vsakemu stilu opreme doma. Zrcalna površina poudari opremo doma in zagotavlja brezčasno lepoto zaradi trdnega materiala. Pri hlajenju sodi v energijski razred A+++ in ima zmogljivost 3,5 kW. Pri ogrevanju se uvršča v energijski razred A+, njena zmogljivost pa znaša 4kW.

Klimatska naprava LG S18EQ s Comfort Air tehnologijo in 6 stopnjami delovanja ventilatorja je opremljena s pralnim antibakterijskim predfiltrom. Zaznamuje jo funkcija samočiščenja, za popolno zdravje pa poskrbi Dual Protection filter. K visoki energetski učinkovitosti doprinese Active Energy Control tehnologija. Ima tudi sistem samodiagnostike Smart Diagnosis. Pri hlajenju sodi v energijski razred A++ in ima zmogljivost 5 kW. Pri ogrevanju se uvršča v energijski razred A+, njena zmogljivost pa znaša 3,9 kW. Kapaciteta razvlaževanja je 1,8 l/h in doseže pretok zraka do 35 m3/min.

Klimatska naprava Sirius PC12SQ.NSJ/PC12SQ.UA3 ima Dual inverter compressor™ z 10 leti garancije, preprost in sodoben dizajn s skritim zaslonom in varčuje z energijo in hitrim hlajenjem. Do klimatske naprave lahko dostopate kadar koli in kjer koli z uporabo naprave Wi-Fi in ekskluzivne LG-jeve aplikacije za nadzor domačih naprav. To je tudi glavna razlika z modelom S12EQ.NSJ/S12EQ.UA3. Klimatsko napravo upravljate torej s pomočjo pametnih telefonov Android ali iOS. 

Vsi modeli klimatskih naprav, razen PC12SQ, imajo 60 mesecev (5 let) proizvajalčeve garancije. Še več podrobnosti o različnih modelih klim najdete tu.

Iščete drugačen način hlajenja? 

Preverite ponudbo ventilatorjev. Priročni, samostoječi, hitro pridejo do vas domov. 

Hvala za zaupanje, želimo vam čudovito poletje 2022 in naj vam klimatske naprave olajšajo vroče dni. 

E3 Ekipa
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.