5 najbolj uporabnih kuhinjskih aparatov po našem izboru | E3

5 najbolj uporabnih kuhinjskih aparatov po našem izboru

12. 08. 2022

5 najbolj uporabnih kuhinjskih aparatov po našem izboru

Seveda bomo tokratni zapis začeli z najbolj popularnim kuhinjskim aparatom, ki pričara tisto, kar mnogi pijemo vsako jutro. Sodeč po podatkih Wikipedije, je kava druga svetovno najbolj prodajana sestavina na svetu, takoj po nafti. Napitek je asociacija na druženje z družino in prijatelji, mnogokrat pa pomeni tudi počitek, čas za zaslužen odmor. Kultura pitja kave je razširjena po vsem svetu, razlike so le v njeni pripravi. 

Privoščite si dostopen kavni aparat tudi doma

Espresso, macchiato, kapučino, bela kava, latte macchiato ... Količina kave je pri vseh naštetih enaka, razlika je le v količini dodanega mleka. Vrsto najljubše kave izberite sami, aparate za vrhunsko pripravo pa smo za vas v E3 Trgovino pripeljali mi:

CECOTEC ALI BLAUPUNKT? >

Pozabite na cvrtje v olju, tu je cvrtnik na vroč zrak 

Težko si je predstavljati, da se hrana lahko ocvre na zraku in da obstaja alternativa klasičnemu cvrtju. Kako sploh deluje cvrtnik? V osnovi je aparat konvekcijska pečica z ventilatorjem, zaradi katerega vroč in suh zrak v njem hitro krožita. Hrana se enakomerneje zapeče in dobi značilno hrustljavo skorjo, tako kot pri cvrtju, sredica pripravljene jedi pa je preverjeno sočna. E3 Trgovina cvrtnike na vroč zrak ponuja že od samega začetka. Ekipa E 3 je nad njimi navdušena, saj porabijo manj električne energije kot klasična pečica. Bonus: do 90 odstotkov manj maščobe pri pripravi hrane!

PREVERITE PONUDBO CVRTNIKOV NA VROČ ZRAK >

Ročna pasirka za paradižnik 

Vrhunec poletja so zreli domači paradižniki. Kdor rad poskrbi za ozimnico polne domače šalše, si lahko pripravo poenostavi s pasirko. Kakovostna italijanska izdelava iz nerjavečega materiala vas čaka v E3 Trgovini. Ločuje sok, lupino in semena. Z velikim lijakom in sponko za pritrditev pa je zelo enostavna za uporabo, primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju. 

APARAT ZNAMKE GULLIVER >

Nepogrešljivo v kuhinji: grelnik vode

Je naša desna roka, ko zalijemo popraženo zelenjavo v loncu za najbolj okusno domačo juho. Pomaga, ko pripravljamo rižoto in ji postopoma, kot veleva italijanski recept, dodajamo vročo vodo. Pogreje vodo za vse čaje, ki jih spijemo v dnevu. Mlade mamice pa še posebej dobro vedo, da mrzlo mleko iz hladilnika v trenutku segreje – z nekaj priliva vroče vode je hitro pripravljen za razvajanje otrok. Grelnik vode je vsekakor iznajdba, ki nam odlično pomaga pri kuhanju in pripravi najljubših jedi ter napitkov. Poznamo tudi steklene in pametne, dober izbor vas čaka v E3 Trgovini. Opaženo: pametni grelniki v ponudbi prikazujejo še trenutno temperaturo vode in jih lahko upravljate kar na daljavo.

PONUDBA GRELNIKOV VODE >

Sušilnik hrane je odličen pomočnik za ozimnico

Imate velik sadovnjak in vrt, ki nudita obilje hrane? Potem poleg preverjenega kuhanja marmelad in klasičnega zamrzovanja sadja poskusite še sušenje hrane. S postopkom sušenja se vlaga izloča in hrana ohrani hranilne vrednosti. Sušilnik je primeren za vse vrste sadja in zelenjave, navadno pa imajo aparati nastavljivo temperaturo od 35 do 70 °C. 

V TRENDU JE SUŠENJE HRANE >

Vsi izdelki so na voljo v E3 Trgovini. Poleg vseh naštetih najdete še pestro izbiro izdelkov bele tehnike, klimatskih naprav, izdelkov za šport in prosti čas ter druge gospodinjske aparate.

Vabljeni, da raziščete E3 Trgovino in izberete izdelek po svoji meri. 
 

Prijava na E-novice

Privolitve

Prosimo izberite, katere vrste obvestil želite prejemati.

E 3, d.o.o., Prvomajska ulica 21, 5000 Nova Gorica (kontakt DPO: dpo@e3.si) bo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja in do preklica uporabil za namen pošiljanja naših ponudb in aktivnosti. Če se odločite, da vam pošiljamo vam prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja oz. segmentiranja. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v prejetem e-sporočilu. Podrobneje si o obdelavi za ta namen lahko preberete v naši Politiki zasebnosti.

Mailchimp uporabljamo kot tržno platformo. S klikom na Naroči se strinjate, da bodo vaši osebni podatki preneseni v Mailchimp. Več o politiki zasebnosti Mailchimpa si preberite tukaj.